Thursday, 30 June 2011

sambungan kisah junior yg biadap!!!!!!!

klu da nme budak yg bermasalah mmg bermasalah la jugak kan..... mmg menyusahkan idup org..... haiiishh.... nme budak 2 adalah MEGA.. die ni mmg suke sgt nyusahkan org.... dari sem lepas lg die mmg tak penah duk satu umah ngn kiteorg ni...ok la x kisah pun klu die x nk duk satu umah ngn kiteorg ni... alasan yg die bg tuk xnk duk satu umah ngn kiteorg ni kononnye ssah nk wat assgment sb die sorg je junior kat umah yg kiteorg duk ni.... ehhhh alasan x munasabah langsung..... dlu kiteorg ni pnah gak jd junior... xde pun alasan yg mcm 2..... nk seribu daya..... so die pun duk la merempat kat umah membe die...... satu kesalahan yg berat tuk hostel kiteorg ni..... kiteorg ni da x amik port lg da pasal die tibelah hari ni jek penyelia asrama pn NORIAH dtg jumpe kiteorg n die ckp yg die dpt aduan yg kiteorg ni buli die!!! wahhhh statement mmg maut kan.... kbetulan ak ader kat c2 n ak pun ckp la, mcm mne la kiteorg ni nk buli die klu die mmg x pnah nk duk umah.... die boleh ckp yg senior yg mrangkap ak n bdak umah lain ni mintak die duit, pakai brg die..... ello, ingt kiteorg ni miskin ke smpi nk pki brg org......... kwn2 ak yg lain dak ela, teha mmg da mngirap da...tp yg mmg bangang nye si mega ni, bkn die yg wat aduan 2..... kwn die yg p wat aduan kat penyelia asrama kiteorg..... knp perlu kwn ko yg jd kuli batak ko.... baik nye ati kwn ko kn...... sampi sggup tlg ko smpi mcm ni skali.... then penyelia asrama kiteorg nk panggil die face 2 face ngn kiteorg..... kiteorg pun ape ade hal... da mmg kiteorg x salah... so wat pe takut kn.... bl die dtg n kiteorg tnye knp perlu wat cite yg bkn2..... nk tau pe yg die jwb....... die blh ckp kite org paaki ajax fabuloso die.... ???? trus ak jd blur..... wat pe kite org nk pkai ajax fabuloso 2.... x kn nk wat mandi kot.... haisshhhh..... so pn.noriah pun ckp la, x kn sb 2 jek awk buruk2 kan senior awk ni....terus die diam..... tp yg hakikatnye tade pun menatang 2 dlm umah kiteorg,..... ajax fabuloso nk wat pe.... maybe die pakai tuk shampoo rmbut die kot..... last2 skali die da x dbenarkn tuk duk kat umah kiteorg n die pun x dbenarkn tuk duk kat umah kwn die tu..... die kne cr umah yg lain.... padan la muka kan... lain kali wat cite ag....... elok2 ko ade umah skng ko da mcm pelarian.... kite tgk la ader ke senior lain yg nk trima ko kn.........

No comments:

Post a Comment

Followers ♥

Appreciate Time!